Agilityklass 1 Agilityklass 2 Agilityklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion
Hoppklass 1 Hoppklass 2 Hoppklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion


lördag, juni 07, 2008

Råådalen agility

Idag har jag och matte varit i Råådalen utanför Helsingborg. Där var det agilitytävling, på plats var även Karin med Gustav och Sara med Freddie. Förs startade vi i agilityklassen där matte satt upp målet att vippan skulle funka och den gick bra, sen trängdes matte med mig i slalomet så jag inte gick in i det, det går ju inte om hon är ivägen... Så vi fick 5 fel på det, därefter glömde matte visa mig att jag skulle upp på A-hindret så jag sprang förbi det, sen tyckte jag att det var lika bra att ta det från andra hållet för det var nog så banan var, men det var den inte så då blev vi diskade. Restan av banan gick bra.

Sen var det dags för hoppklass, matte hade fått förmaningar av Sara om slalomingångarna och hon gav mig plats att gå in så det gjorde jag, sen tyckte jag att det räckte och gick ut igen, så vi fick ta om slalomet, sen gick det bra så det blev 5 fel på hinder + tidsfel och en 23:e plats. Matte var nöjd med att slalomingången gick bra och säger att vi ska träna massor på dem i veckan...

Sara och Freddie kom 3:a i Agility 1 och tog därmed Saras första pinne i agility någonsin. Så jag gratulerade Freddie genom att ge honom en stor kram men han verkade inte uppskatta den så mycket, gillar inte alla en dp-kram?

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej
Måste säga att ni är duktiga. Ni ligger verkligen i och tränar och tävlar. Roligt att läsa om det.