Agilityklass 1 Agilityklass 2 Agilityklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion
Hoppklass 1 Hoppklass 2 Hoppklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion


fredag, juli 24, 2009

Ännu inga pinnar på snapphanefejden....

Vi började Snapphanefejden bra, ett nollat agility 2-lopp, tyvärr var banan ganska lätt så det var fler än vi som nollade och snabbare än oss så vi blev utan pinne. I hoppklassen gick det mindra bra, matte var okoncentrerad och hade planerat handlingen lite dåligt så det blev en disk när matte trodde Milla skulle hänga på henne efter en tunnel men Milla tog hopphindret som var frmför henne istället, matte skulle valt ett framförbyte istället ;-)

Dag 2 började vi med hopploppet en Jörgen Sundvallbana som vi redan på banvandringen märkte att det var en riktigt klurig en... Men det var bara att tänka ordentligt för att få ihop det det började bra men tyvärr fick vi en vägran på slalomingången för Milla sprang och nosade på domarens läskburk som stod vid nummerskylten till slalom, efter slalom kom en rät klurig hinderpassage som vi fixade fint och fick beröm av speakern Ida Pettersson för snygg handling - vi körde en bakombytesserie :-) Tyvärr hade matte gjort en miss i planeringen och inte tänkt på en klurighet i slutet på banan så Milla tog ett hinder på fel håll och vi diskade oss, liksom väldigt många andra. Ingen av varken small eller mediumhundarna (90 st hundar) lyckades ta sig runt på 0 fel.

Sen var det en stunds väntan till agilityloppet och tyvärr började det regna och inte lite heller och alla vet ju vad dvärgpinschrar tycker om regn. Såklart regnade det jättemycket när vi skulle köra men det var bara att strunta i det och fokusera på banan... Det gick bra fram till Milla kom på att det inte regnade under balansbommen och passade på att springa under den och skaka av sig vattnet när vi ändå sprang förbi den och om hunden får ju inte ta en väg under ett balanshinder så tyvärr blåste domaren i pipan och diskade oss - men så är reglerna. Vi tog oss runt resten av loppet utan hinderfel så det känns som ett nollat lopp även om det var en disk ;-)

Idag har vi inte tävlat utan varit hemma och jobbat och imorgon bär det av igen då är våra lopp på eftermiddagen så vi får sovmorgon :-)

Inga kommentarer: