Agilityklass 1 Agilityklass 2 Agilityklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion
Hoppklass 1 Hoppklass 2 Hoppklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion


söndag, juli 12, 2009

På äventyr i skogen

Idag åkte matte och jag på utflykt, först hämtade vi upp Carola och Jussi och sen körde vi mot skogen. Jag var inte helt beredd för det var ingen grusväg till skogen som det brukar vara, men det visade sig att de bytt skog.

Matte och Carola lämnade mig och Jussi i bilen och försvann en stund, sen fick vi gå på promenad och lukta på skogsdofter det gillar jag. Sen fick vi sitta i bilen lite till för matte, Carola och de andra människorna skulle äta - vi hundar fick minsann ingen mat.

Sen skulle vi gå ut i skogen igen, och matte tog med sig selen och linan då brukar det bli kul. Matte hade såklart trasslat ihop linan så det tog en stund innan jag fick börja lukta innan linan var klar, sen satte jag av det luktade jättegott så det är så kul att gå efter de goda skogslukterna. Matte hade vissa åsikter om vilka lukter jag skulle gå efter så jag fick inte gå hur jag ville men hon verkade nöjd, tillslut kom vi till ett stig med massor med dofter mest rådjur och vildsvin och jag glömde helt bort vilken lukt det var jag följde, matte hindrade mig från att dra rakt in i skogen efter ett rådjursdofterna och då kom jag på vad jag letade efter från början och då var den ju där bara ett par meter ifrån mig - den roliga klöven. När jag hittat den fick jag en halv dentastix av matte och det är så gott. Jag smaskade i mig den och sen tog jag med mig klöven tillbaka så ingen skulle ta den. Jag klättrade till och med över ett stengärde med klöven i munnen. Visst är det roligt att det alltid finns klövar i skogen när jag och matte åker dit.

1 kommentar:

Magda sa...

Visst är det kul att spåra?

Försöker lägga ett spår i veckan(600 m) och ska nu börja träna inför de öppna klasserna. Kul tycker även voffsingarna.

Har du planerat in ett anlag framöver?