Agilityklass 1 Agilityklass 2 Agilityklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion
Hoppklass 1 Hoppklass 2 Hoppklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion


söndag, juli 05, 2009

Inga pinnar i Bjuv heller

Vi har inte marginalerna på vår sida just nu och det får man träna bort, inte skylla på otur. Även om det var rätt orättvist att small och large hade 47 s som referenstid och medium hade 49 s på samma bana i Agility 2 i Bjuv idag. Vi sprang in felfritt på hinder på det otroligt braiga tiden 47.02. Som tur i oturen tog pinnarna slut innan dess då 1-6 fick pinne och vi kom på 9:e plats annars hade det varit surt surt surt, nu tar vi det mer med ro.

Vad är det som inte fungerar då? Efter att analyserat tiderna lite och måste det vara balanshinderna det hänger på, vi måste öka farten på både balansbommen, A-et och gungan. Detta får vara vårt nästa fokusområde. Milla börjar ju fatta kontaktfältstänket nu så nu är det fart som gäller. Frågan är bara hur...

Hopploppet var rätt trist en lång orm bana med en liten svårare passage där det varit perfekt att ha en bra skikthandling men vi diskade oss på fel tunnelingång redan innan dess, ett ställe jag knappt tänkt på att det kunde gå tokigt på... Sen var det orm tillbaka. Jag gillar de mer tekniska hoppbanorna mer med mycket svängar och byten, ormar är trista.

Nu ska Milla få vila lite, jag tänkte nog åka och träna på torsdagarna men bara köra enklare övningar så hon bara ska få ha kul och sen ska vi träna lite viltspår också. Nästa agilitytävling är Snapphanefejden den 22-26:e juli då vi ska tävla 4 dagar och veckan efter har Oxie en kvällstävling vi har anmält oss till.

Inga kommentarer: