Agilityklass 1 Agilityklass 2 Agilityklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion
Hoppklass 1 Hoppklass 2 Hoppklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion


fredag, juli 03, 2009

Manikyr

Idag har jag jobbat hemma med farmor, det var kul. Sen kom matte och hämtade mig, vi promenerade en bit sen tog vi bussen sista biten och busschauffören var så upptagen att beundra mig när vi gick på att han glömde trycka på någon knapp så matte fick trycka i busskortet två gånger. När vi kom hem fick jag fick kvällsmat och ett ben och det var värsta fredagsmyset. Sen fick matte för sig att det var dags för manikyr med klotången. Det gillar inte jag men matte är envisats så nu har jag nyklippta klor (matte påstår att de fortfarande är för långa men det tycker inte jag):

Inga kommentarer: