Agilityklass 1 Agilityklass 2 Agilityklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion
Hoppklass 1 Hoppklass 2 Hoppklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion


onsdag, november 18, 2009

Inspiration

Kollade lite på Jenny Damms blogg och där var en film när hon tränar sina hundar i en trädgård, de gör trick, åker skottkärra och tränar kontaktfält på en liten rutschbana =) Jag tänkte att jag skulle träna in lite trick på Milla nu i vinter, jag har  ju lärt henne backa upp på en låda som jag sen tänkte se om det går att utveckla till att "stå på händerna", Jennys hundar stod även på en liten hink som en cirkuselefant och gömde huvudet i hinken (fast inte samtidigt som de stod på den), detta funderar jag på att lära Milla också. Men just nu tränar vi på att hon ska gå slalom mellan mina ben och det går ganska bra faktiskt. Hon är ju tillbaka i sitt vanliga jag och är pigg och alert och vill lära sig massor igen. Elefanten är glömd förhoppningsvis är det sista gången hon behöver vara skendräktig :-)

Inga kommentarer: