Agilityklass 1 Agilityklass 2 Agilityklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion
Hoppklass 1 Hoppklass 2 Hoppklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion


lördag, november 14, 2009

Skogsutflykt

Idag stoppade matte in mig i bilen och körde till skogen. Där träffade vi den stora grå hunden precis som förra veckan. Vi hundar fick vänta i bilarna när mattarna kladdade med flaskor och rådjursskankar, sen fick vi hundar gå en promenad på en timme innan mattarna fick fika och inte vi hundar. Sen skulle vi leta efter saker i skogen, jag hittade sorkhål och massor med spännande dogfter men matte tyckte jag skulle leta efter blodet och klöven, hon fattar ju inte att det ligger kvar där tills jag hittat sorken, den finns ju bara här och nu....
Nåväl jag hittade klöven tillslut och sen fick jag skutta lös i skogen tillbaka till bilen, det var jättekul. Här är en bild på mig som Jerry tog när vi var i skogen förra veckan:

Inga kommentarer: