Agilityklass 1 Agilityklass 2 Agilityklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion
Hoppklass 1 Hoppklass 2 Hoppklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion


söndag, november 29, 2009

Favorit i repris :-)

Idag var det lyxigt att vara viltspårare, vi var vid Saxtorpssjöarna och när vi kom dit vid 9.30 hade instruktörerna redan lagt alla spår, så vi fick gå en liten promenad, sätta oss vid strandkanten till en av sjöarna som låg spegelbalnk, jo det är sant, det var helt vindstilla och ett tu tre tittade solen fram och njuta lite. Det finns ju värre saker man kan göra i slutet av november. Eftersom det var morgonpigga instruktörer kunde vi börja gå spåren redan strax efter 10 så alla var klara redan klockan 12. Vilken lyx!

Hur gick det för Milla idag då? Hon tog starten riktigt bra, trots att den var 20 cm från ett kaninhål med massor med små kulor utanför, och första sträckan gick bra, hon gick koncentrerat men nästan lite för fort, gick förbi vinkeln med någon meter men kastade sig tillbaka när hon kom på att det svängt, sen tuffade hon på förbi bloduppehållet utan problem, sen blev hon störd av alla kanindofter som fanns och kikade lite på dem och verkade lite snurrig tyckte jag men ett tu tre så tog hon tag i spårandet igen och gick rakt på klöven som hon bar tillbaka idag igen =) Så hon fick massor med beröm och fick kampa med klöven efteråt för att ha riktigt kul med den.

Så vi kommer att jobba vidare i sakta tempo vi har ju inte tid att träna spår så ofta och sen är det ganska väderberoende, men de tyckte det var helt ok att man inte spårade så ofta, de tyckte man skulle köra max varannan vecka så att hundarna uppskattade det och inte tröttnade.

1 kommentar:

Sanna sa...

Roligt att det fungerade bra idag också. Kämpa o kampa på!