Agilityklass 1 Agilityklass 2 Agilityklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion
Hoppklass 1 Hoppklass 2 Hoppklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion


torsdag, april 15, 2010

Sabla smitare

Fy vad förbannad jag är. När jag körde hem från träningen nu ikväll strax efter 22 låg det en påkörd katt på Baravägen strax utanför vår tomt, nästan mitt i gatan så jag körde och parkerade bilen och gick sen tillbaka för att flytta in den, den var fortfarande mjuk och varm så den kan inte ha legat där så länge. Den hade halsband med telefonnummer och som jag misstänkte tillhörde den en av våra grannar. Så jag fick gå dit med halsbandet och berätta var de kunde hämta sin kisse. Fy vad dåligt av den som körde på katten att inte ens stanna och flytta in den till kanten och ta ansvar för vad denne person gjort :-(

Inga kommentarer: