Agilityklass 1 Agilityklass 2 Agilityklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion
Hoppklass 1 Hoppklass 2 Hoppklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion


söndag, maj 17, 2009

Idag såg vi inte skogen för alla träd...

... eller allt annat var roligare än att spåra. Idag när det var anlagsprov visade hon inget som helst intresse för spårstarten, hon drog snett direkt. Jag fick ta tillbaka henne till spåret flera gånger. Sen började hon komma igång och markerade varje bloddroppe hon hittat men drog iväg på något annat och tyckte inte att spåret var det viktiga idag, hon reagerade mycket på ljud och var väldigt skum emot något nedfallet träd så koncentrationen var på helt fel ställe. Så det blev inget godkännande idag.

Domaren tyckte dock att hon absolut kan spåra för när hon väl gjorde det var det inga problem men för dagen var hon inte koncentrerad alls. Vi har en gång kvar på kursen så där ska vi lägga ett lättare spår till henne så att vi får se om det har varit lite svårt innan och hon därför inte är motiverad och sen fick jag om jag ville komma med vid sidan av på nästa kurs som startar sista helgen i maj för att gå ett par spår innan jag bokar nytt anlagsprov. För det ska vi göra. Fick även erbjudande av domaren att komma upp till henne när jag är i Kristianstad och gå något spår på hennes mark om jag vill det.

1 kommentar:

Sanna sa...

Man kan ju inte ha bra dagar jämt! Kanske att hon var mentalt slut efter gårdagens prestationer som var super. Bra att du inte lägger spåret på hyllan i alla fall utan tar nya tag. Går säkert bättre nästa gång - för hon kan ju!