Agilityklass 1 Agilityklass 2 Agilityklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion
Hoppklass 1 Hoppklass 2 Hoppklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion


måndag, maj 11, 2009

Tuff söndag för Milla

I går var det tufft schema med spårtränig på förmiddagen och agilitytävling på eftermiddagen. Spåret gick bra, ett 600 meters med anlagskaraktär och för första gången bar Milla klöven tillbaka och var superstolt över den

Sen körde vi vidare till Höörs agilitytävling och när vi kom dit insåg vi att Agility 2 small körde igång just då, jag fick tag på tävlingsledaren och fick lov att starta sist och göra en kort banvandring innan jag körde. Min stressnivå var hög då...Loppet gick bra förutom att jag hade blicken vänd på balansen istället för gungan så det blev en disk där när hon sprang upp på fel hinder, men annars är jag helnöjd med loppet hon tog en högerslalom klockrent och hade härligt tryck.

En halvtimme efter vårt agilitylopp körde hopp 2 igång och vi hade startnummer 2 så det var ingen tid till vila, då saknade hon klippet och sprang bort sig i slalomen för huvudet var inte med, duktiga trötta Milla :-) Vi tog om slalom och tog sen snabbaste vägen ut med de hinder vi passerade för jag ville inte pressa henne något. Så även om vi har 2 diskade lopp idag är jag sååååå stolt över min lilla hund som sover gott nu här hemma för hon var verkligen trött i huvudet och orkade inte mer

Inga kommentarer: