Agilityklass 1 Agilityklass 2 Agilityklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion
Hoppklass 1 Hoppklass 2 Hoppklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion


lördag, maj 02, 2009

Uppflyttad till Agility 2!!!!

Idag gick vi upp jättetidigt och körde till Halmstad 2 agility 1 lopp stod på agendan. Det var stora klasser med drygt 70 starter och small började med sitt lopp. Loppet gick bra jag gjorde någon miss i handlingen så jag inte var på den sidan jag tänkt från början med det löste jag under tiden. Fokus i loppet låg på kontaktfälten - INTE HOPPA och det lyckades vi med, jags toppade upp henne på balansen som var perfekt i banan för att göra det - en 180 graders sväng. Gungan var 3:e sista hindret och jag hade känt på den på banvandringen och tyckte den var tung och det var den. Milla sprang ut på den, inget hände och hon vände, som tur var han jag stoppa henne innan hon gått ner på marken och fick ut henne igen och nu slog den över.

När jag kom i mål hörde jag bara 9 komma någonting i tid och tog för givet att det var 59 komma något och tjurade lite för vi fick tidsfel på gungan då referenstiden var 56 sekunder. Det tog jättelång tid innan resultaten kom upp så jag kunde inte kolla listan heller. Jag satt och funderade att de hundar jag bedömde gick ungefär lika fort som Milla fick tider på ungefär 44 sekunder och inte höll jag på 15 sekunder på gungan, det kändes mer som 5 men man vet ju aldrig.


När resultatlistorna väl kom upp hittade jag inte mig för jag letade nedanför pinnplaceringen jag trodde ju jag hade 3, något tidsfel men det hade jag inte. Tiden var 49,86 inte 59,86 :-) Och vi kom på 4:e plats av 69 starter och fick vår sista pinne i Agility 1.

Alla som fick pinnar fick guldpinnar i pris och Milla tog hand om sin som ni ser på bilderna.

4 kommentarer:

Sanna sa...

Stort - megastort - GRATTIS!!! Har haft telefonkontakt med Marie-Louise (Malo & Ziri) under dagen så jag hörde talas om nyheten för några timmar sedan. Jätteroligt!!

Anonym sa...

Grattis! Ja, det var lite spännande där ett tag =)Jag har loppet på film om du vill ha det...pm:a mig din mailadress så skickar jag den till dig, eller om jag ska lägga ut den på you tube. Spelar ingen roll, vilket som. Vi ses

Ullis

malo sa...

Ja grattis här på din blogg också Ni är helt makalösa i samspelet på banan. Här har jag o Ziri fått fina förebilder att jobba efter. Lycka till nu i klass 2

Myra o Hanna sa...

ååh hurra hurra, stort grattis!