Agilityklass 1 Agilityklass 2 Agilityklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion
Hoppklass 1 Hoppklass 2 Hoppklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion


tisdag, december 01, 2009

Springa fort

Igår tog matte fram springkopplet och sina joggingskor. Jag blev helt exalterad och stod bara och skällde, vi måste springa - NU!!!! Men matte skulle klä på sig och hämta klockan och ipoden och klä på mig en massa reflexer och trams innan vi äntligen kom ut, då var matte irriterad på mig för jag skällde i trapphuset när hon meckade med mitt blinkhalsband, matte är ju så sölig, springa ska man göra så fort man bestämt sig för det, man ska inte vänta och jag bara MÅSTE skälla för det är såååå kul att springa.

Men sen sprang matte och jag en runda på 4 km, för det var ett tag sen vi sprang så hon tyckte det var lagom, jag tycker vi kunde sprungit mycket mer... Jag sprang såklart först hela tiden =)

Inga kommentarer: