Agilityklass 1 Agilityklass 2 Agilityklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion
Hoppklass 1 Hoppklass 2 Hoppklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion


måndag, november 09, 2009

Hemma igen

Nu är Matte och Husse hemma från semestern och Milla är hemma i Lund efter att ha levt flockliv med släkten i Åstorp en vecka. Milla är ju skendräktig och tyckte att de andra hundarna var dumma som tog hennes "valpar" hela tiden, hon förstod nog inte att de bara tyckte att det var leksaker stackaren. Här hemma är det inte någon som tar valpen som just nu är en liten elefantpipleksak, Tore duger visst inte längre...

Igår var vi ute i skogen och spårade, det var längesedan och Milla tog spåret bra, hon fick ett kortare spår med två vinklar och bloduppehåll i båda vinklarna och virrade lite i första vinkeln så jag tog tillbaka den och tog om så tog hon det bra och den andra vinkeln tog hon utan problem. Nästa helg ska vi gå på kurs hos en viltspårdomare så vi hoppas på att få lite tips på hur vi kan träna för att komma framåt.

I eftermiddag ska vi till veterinären och kolla Millas skendräktighet och förhoppningsvis får vi ett recept på galastop med oss hem så vi kan avbryta den.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, jag vill då inte ha några låtsas elefanter =) Vi hoppas på riktiga pumisar istället. Jobbigt när de blir sådär skendräktiga.

Ullis

Sanna sa...

Welcome home!
Jag ska till My dog för att titta så jag hoppas också att vi kan ses. Vilken dag är det du tävlar på?
Marie Hanssons bok "Strategisk.." har jag också läst, vi fick den på forts.kursen. Det ska bli spännande att se vad hon kan lära oss "gamlingar" :-)
Ha det gott!!! //Susanne