Agilityklass 1 Agilityklass 2 Agilityklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion
Hoppklass 1 Hoppklass 2 Hoppklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion


måndag, mars 15, 2010

Genrep hos Pudelklubben och SSPKs årets hund

Igår var vi i Staffanstorp och kollade formen, Pudelklubben hade en inofficiell tävling och vi skulle köra öppenklasserna. Först ut var Agilityn, det var en bana som inte var så svår, vi dock drog jag inte ut linjen och påkallade inte tillräckligt mycket på uppmärksamhet till slalomingången så Milla sprang förbi och hälsade på domaren.... En vägran blev det. Resten av banan flöt på fast generellt var jag efter i handlingen och det tappar man fart på... Vi kom i mål på 6:e plats med 5 fel.

Sen var det lite väntan och därefter Hoppklass, den var lite tuffare än agilityklassen men passade oss bra, lite utmaningar fanns det men det var bra linjer, vi fick mycket mer flyt i handlingen och nollade loppet ca 3 sekunder långsammare än segraren och det blev en 6:e plats här också.

Pudelklubben var generösa med priserna och alla som tagit sig i mål fick pris. Vi fick med oss ett solskydd till framrutan och en kampleksak hem och Milla passade på att leka med den under resten av prisutdelningen.

I helgen hade SSPK sitt fullmäktigemöte där Resultaten från Årets Hund tävlingarna avgjordes. Jag hade skickat in till Årets Agilityhund och Milla kom på 3:e plats efter dvärgschnauzrarna Poppe och Pysen. Hon var alltså bästa dvärgpinscher i sammanställningen :-)

Inga kommentarer: