Agilityklass 1 Agilityklass 2 Agilityklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion
Hoppklass 1 Hoppklass 2 Hoppklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion


måndag, mars 08, 2010

Tävlingarna närmar sig

På pudelklubbens tävling är det 27 starter i den öppna hoppklassen och 26  i agilityklassen, det ska bli kul att köra igen =)

Startlistorna för Malmö INT har också kommit, det är 34 starter i hopp och 36 i agility. Vi har nummer  32 resp 18. Jag gillar ju att starta tidigt, men man har ju en fördel av att starta sent så man ser vad folk gör för fel men det är svårt att rätta till när man inte kan gå om banvandringen. Det är 2 dvärgpinschrar till som ska tävla i Malmö: Midas och Nea. Sen är det ju utställning också och dvärgpinschrarna går på lördagen i år så vi kommer förhoppningsvis att träffa ett gäng till.

2 kommentarer:

thereze sa...

Vi ses på söndag! :)
Var och tränade en sväng nu på klubben... vi är ju inte redo, balanshinderna (framförallt gungan är tveksam). Men vi får ta det som träning! Ska bli kul att se racer-Milla :D

Chris sa...

Hejja hejja!

Åh - blir så inspirerad av er! Ni är så duktiga!

Det var jättetråkigt med kursen.. men Vällingby HU som annordande den - ringde och sa att de betalar tillbaka pengarna som jag betalade.

Ju mer man lyssnar runt - tycks alla i princip tycka samma sak om henne. Tråkigt när man ändå är "stor" och jobbar med hundar/träning heltid.