Agilityklass 1 Agilityklass 2 Agilityklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion
Hoppklass 1 Hoppklass 2 Hoppklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion


söndag, mars 28, 2010

Skojja bara....

Tur man får ändra sig, efter en snabb check med Jenny Damm när hon sett Milla är beslutet om 2+2 hävt (för alltid - säg det till mig om jag får för mig det igen) Milla ska springa ner hela vägen men jag ska träna enklare och inte så komplicerat inga targets utan bara spring - bra,  hopp - inte bra.

Fick även tips om hur jag kan träna gungan för att få upp lilla råttan längst ut och såklart en hel del tips om handling och positioner och hur viktigt det är att vara före i handlingen och att hitta linjerna för hunden - för Milla har inte tid att springa på bananlinjer för det tar för lång tid...

Inga kommentarer: