Agilityklass 1 Agilityklass 2 Agilityklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion
Hoppklass 1 Hoppklass 2 Hoppklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion


lördag, mars 20, 2010

Malmö INT

Idag har vi varit på malmömässan hela dagen och tävlat. Vi började med lite sovmorgon, tog en genväg runt den vad jag förstått timslånga kön mellan frihamnsviadukten och mässan och var på mässan vid 9.30. Vi började med Internationell Ag 3. Och det gick ganska bra, fick en handlingsmiss efter bommen så det blev ett bakombyte till hindret efter jag inte planerat och sen tappade vi tid på gungan. På näst sista hindret lyckades jag visa Milla för mycket så hon sprang förbi hindret och tog ett varv runt det innan hon hoppade det. Så där fick vi en vägran. 3,42 tidsfel blev det med för man hinner inte göra två småmissar och ett ärevarv inom referenstiden ;-)

Sen väntade vi lite och det flöt på bra, vid tvåtiden var det dags för banvandring i hoppklassen. Banan verkade ganska rolig, dock mycket svårare för largehundarna än för smallhundarna tyckte jag. Vi missade först slalomingången och Milla kom på fel sida första pinnen - en vägran - sen gick hon av någon anledning ur slalom - 5 fel - inte bara en utan två gånger men tredje gången så tog hon alla 12 pinnarna och vi fortsatte vidare och tog resten av loppet klockrent, det var sånt underbart flyt och jag kunde släppa henne mer än jag vågat innan och verkligen lita på henne.  Man kan ju såklart inte ta om slalom och tro att man klarar referenstiden så vi drog på oss 10 tidsfel också. Men det känns bra att ha bra kontroll och flyt i loppen.

Snart ska vi sätta alla hinder i ett och samma lopp också, nästa helg väntar handlingskurs för Jenny Damm och helgen därefter är det Gåsahoppet där vi ska göra 7 lopp på 2 dagar, något av dem måste vi få till det på :-)

Inga kommentarer: