Agilityklass 1 Agilityklass 2 Agilityklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion
Hoppklass 1 Hoppklass 2 Hoppklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion


onsdag, mars 24, 2010

Ny balansbom

Idag kom den nya balansbommen till klubben. Jag och Milla var och tog emot den på morgonen och sen tränade vi lite slalomingångar, men det var lite svårt att bygga ihop bommen själv så vi kunde inte göra det. Men Thereze var sugen att köra på den så vi bestämde att vi skulle träffas på kvällen och hjälpas åt att montera den och det gjorde vi och sen testade Milla och Kate den :-)

Vi sänkte ner den så att den bara är 50 cm hög och Milla bara älskade det. Hon sprang järnet och gjorde emellanåt superfina 2+2 stopp i ändarna. Jag som bestämt mig för att träna in running på henne men nu vet jag inte vad jag ska göra. För jag såg att hon hittade lyckan i att springa på bommen igen när den inte var så hög, så jag ska höja den sakta nu och försöka behålla farten och glädjen :-) Hoppas det går bra!

Så här ser underverket ut förresten:

Inga kommentarer: