Agilityklass 1 Agilityklass 2 Agilityklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion
Hoppklass 1 Hoppklass 2 Hoppklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion


söndag, december 13, 2009

Agility 3 Stora Stockholm

Här är en skiss av Agility 3 banan som Ninnie Lindvall dömde, det finns en hel del svårigheter där... Denna är också ritad ur minnet så jag tror inte att avstånden stämmer så bra på alla ställen.Vi började med att ta hinder 2 på fel håll dvs det som vanligtvis är rätt håll ;-) Att ta A-hindret istället för tunneln var inga problem och kontaktfältet funkade trots att jag inte kunde vara jättenära, sen tog vi ett bakombyte mellan tunneln och 5:an och slarvade sen för vi redan var diskade och jag tror vi tog 6:an på fel håll, tunneln var det inga problem med och slalomingången gick bra. Sen missade jag nästan bytet mellan 11 och 12 och glömde att vi skulle till  muren 16 efter tunneln då jag rört mig för långt upp mot tunnelutgången.... Sen kan det ha varit ett hopp på balansbommen då det var svårt att hinna med när det var en raksträcka med målgång men det kan också varit så att hon hade någon tass på kontaktfältet men det känns inte bra att inte veta, så vi får träna mer på det.

Här är en film på loppet

1 kommentar:

Sanna sa...

Shit säger jag bara! Rent spontant med låg grad av kunnande tänker jag bara "springa satan för att hinna med den Grå!" när jag ser den banskissen :0S

Jag återkommer på ämnet om något år med mer erfarenheter och kunskap i bagaget ;0)