Agilityklass 1 Agilityklass 2 Agilityklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion
Hoppklass 1 Hoppklass 2 Hoppklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion


söndag, december 13, 2009

Hopp 3 Stora Stockholm

Jag har försökt rita upp banan ur minnet så avstånden stämmer säkert inte och jag är inte heller säker på hur hinder 16 stod men i princip såg det ut så här, domare Mia Laamanen:

Milla tog allså ett skutt över hinder nummer 3 när vi skulle in i slalomen, jag hade henne på höger sida och blindbytte efter hinder 7 och tyckte jag hade kontroll, men antagligen saktade jag inte in tillräckligt mycket och vred mig inte för att visa att det var slalom vi skulle till. Resten av banan gick bra och jag täckte upp tunnelingången när hon skulle till hinder 5 så hon inte tog ett varv till som i Hopp 2 i Borås ;-)

Threadlarna och serpentinerna i slutet gick jättebra, det partiet är jag supernöjd med.

Här kommer en film på loppet:

2 kommentarer:

Malo sa...

Ni har så fint flyt även om det inte alltid blir det hinder som var tänkt av banläggaren! Men det syns tycker jag tydligt att du riktar dig mot hopphindret nr 3 när hon ska in i slalomen så det får du öva på att styra din kropp åt rätt håll. Ni är fortfarande våra förebilder ändå.

Malo o Ziri

CH sa...

Om jag valt ett framförbyte hade jag sett henne hela tiden och på så sätt haft mer kontroll och kunnat vända på mig själv tidigare och på så sätt avdramatisera hopphindret.

Nu valde jag ett blindbyte och var då riktad åt hopphindret lite för länge.... Men man lär av sina misstag ;-) Bara att ladda om till MyDog =)