Agilityklass 1 Agilityklass 2 Agilityklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion
Hoppklass 1 Hoppklass 2 Hoppklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion


torsdag, december 17, 2009

No more löp

Nu är Milla inbokad för att kastreras den 12 januari. Stackars liten men det kommer bara göra henne gott i slutändan.

3 kommentarer:

Sanna sa...

Lycka till! Kommer säkert att gå bra. Har mina funderingar kring att göra detta på Allie också. Hon "går" på en p-spruta nu sedan början på oktober med jättegott resultat. Hennes kastration blir i så fall efter nästa säsong.

Thereze sa...

Skönt att få det gjort! Jag såg erat lopp på mässan (agif live) men bara agilityloppet och där gick ju inte starten så bra. Visst är det lätt att vara efterklok?? hehe :) Hoppas ni hade roligt iaf! Jag försöker åka till klubben lite då och då, jag hör av mig när jag ska dit! Vi ses. Kram från oss

Anonym sa...

Tack för erbjudandet =) Ja den helgen är ju såklart bokad. Sen var det Oxie någon gång å Hässleholm bla. Östra Ljungby har en Inoff också. Får se vad som blir av. Jag är fan taggad nu, det var grymt länge sedan vi tävlade nu.