Agilityklass 1 Agilityklass 2 Agilityklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion
Hoppklass 1 Hoppklass 2 Hoppklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion


söndag, december 13, 2009

Stora Stockholm

Så nu är tävlandet över för det är året och vi sitter på tåget på väg hem. Hundkupén är tom förutom vi och en person till så det är lugnt och skönt. Milla ligger och sover:Igår började vi med att få skjuts till Läggesta av pappa och där hoppade vi på regionaltåget till Flemingsberg där vi bytte till Pendeln till Älvsjö, och vi kom fram till mässan i lagom tid, mediums banvandring var preecis slut så vi had en dryg timme på oss att finna oss till rätta innan det var dags för vår banvandring. Banan var utmanande med en svår slalomingång, som verkar vara något som domaren Mia Laamanen gillar, tyvärr blev den vårt fall, för vi missförstod varandra och Milla tog ett extra hinder innan hon gick in i slalomen så det blev en disk. Men hon var pigg och glad och var supertaggad på att köra så vi är jättenöjda med disken =)

Sen var det en lång tids väntan till nästa lopp, vi gick till DP-klubbens rasmonter och Milla fick visa upp sig lite och vila i buren när vi väntade och snackade dvärgpinschrar med likasinnade. Tack för trevligt sällskap alla som var där :-)

Tävlingarna var försenade så vår sista start blev efter 19.30 då vi varit på mässan sedan 10.30 var det ju en lång dag för alla och agilityklassen hade en svår start där man skulle ta hinder nummer 2 baklänges, där slarvade trötta matte och satte Milla för rakt vid hinder nummer ett så vi gick på den lätta och blev diskade direkt på hinder nummer 2 som hoppades från fel håll, sen klarade vi nästa svårighet och sen blev det lite svajigare resten av banan då vi ju redan var diskade och motivationen blev därefter, Milla hade lyckats ladda om ordentligt och hade bra fart så det är bara matte som måste skärpa sig lite, fast banorna var svåra, det ska vi inte sticka under en stol med och vi lär oss mer och mer och samlar på oss erfarenheter. Nu ska vi försöka titta på NM som AGIF sänder live via sin hemsida under tiden vi åker hem =)

Heja sverige!!

Inga kommentarer: