Agilityklass 1 Agilityklass 2 Agilityklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion
Hoppklass 1 Hoppklass 2 Hoppklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion


fredag, december 25, 2009

God Jul

Nu har jag firat jul och det var ganska jobbigt. Först åkte vi bilen till Önnestad och firade med mattes syster och hennes barn som lekte med mig. De hade en fläsksvål i trädgården som de sa var till fåglarna, skitsnack sa jag och hängde vid altandörren hela tiden för tänk om den öppnades och jag kanske kunde smita ut och smaska lite svål. Vi sov över där och eftersom matte och husse sov på en luftmadrass på golvet kunde jag sova under täcket med dem, det händer inte så ofta. Sen körde vi hem och packade bilen full med klappar igen och Katten fick också följa med, så åkte vi hem till Farmor och jag fick kalvkött av farbror Kalvkött. Den andra katten om heter Ester var också där och den lät konstigt, inte alls som min katt som mest säger maju ibland. Nåväl jag orkade inte bry mig för jag var jättetrött och låg i soffan och snarkade mest hela kvällen... Idag återhämtar jag mig lite till för vädret är blött och jag vill inte gå ut för då blir jag blöt om tassarna.

Det var förresten lite dåligt med julklappar till mig i år, matte säger att det är för jag ska få något dyrt den 12:e januari. Men matte kunde inte hålla sig för det är fri frakt från CleanRun.com fram till nyår så matte har redan beställt 3 agilityböcker med banor och träningsövningar och en dvd om kontaktfält som hon säger vi ska få sen.

/ Milla

Inga kommentarer: