Agilityklass 1 Agilityklass 2 Agilityklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion
Hoppklass 1 Hoppklass 2 Hoppklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion


fredag, december 25, 2009

Headsetet lagat

Idag har matte haft elektronikverkstad med universallimmet. Hon påstår att det var fel av mig att smaska upp gummiplopparna och förstöra delar av högtalarna på hennes blåtandsheadset. Nu har hon limmat ihop högtalarna då jag inte ätit upp allt och så fick hon nya gummiploppar av husse, dessutom har hon beställt fler gummiploppar om några fler skulle "försvinna" i min mage.

Jag hade råkat bita av den svarta ringen med det silvriga nätet som finns i varje hörlur i jakten på de öronvaxluktande gummiplopparna, men som ni ser har matte lyckats limma fast dem igen. Jag tyckte limmet luktade äckligt. Matte har provlyssnat och det fungerar som det ska.

Matte påstår att min lista över förstörda hörlurar finns:
  • 1 par ipodlurar
  • 1 par skullcandy smokin buds
  • minst 3 sladd handsfree
  • 1 bt headset

Inga kommentarer: