Agilityklass 1 Agilityklass 2 Agilityklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion
Hoppklass 1 Hoppklass 2 Hoppklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion


måndag, december 14, 2009

Filmanalys

AGIF hade filmat loppen på Mässan så jag har klippt ut mina så jag fick se dem också, jag har lagt in dem i inläggen om respektive bana. Det är sååå nyttigt att se sina lopp på film så man vet hur det kändes och ser hur det ser ut också.

Här är det jag ska tänka på:

I Hopploppet:

Ok start behöver träna mer på att gå förbi tunnelöppningen, jag kunde dragit ut henne mer, men hade hopploppet i Borås till minnes därför valde jag att blockera ingången istället men eftersom jag ska fortsätta med högerhandling hade det nog varit bättre att dra ut henne isf att blockera nära, det är nog för jag är så nära tunneln som hon försökte gå in i den igen.

Blidbytet till slalom tappar jag henne när hon ser hindret, det hade jag inte en tanke på på banvandringen... Skulle tagit ett framförbyte istället men trodde jag skulle tappa tid på det.

Resten av loppet är jag nöjd med :-)


I Agilityloppet:

Ja vad ska man säga om starten - KATASTROF, men har man varit på mässan i 9 timmar är hjärnan inte riktigt med.

Sätt hunden i den riktning du vill att den ska springa *doooh*, sjukt onödigt, sen skulle jag haft is i magen och stått kvar och på så sätt blockerat hindret lite, det är när jag tar ett litet steg åt sidan som hon går på hindret istället.

Frågan är om hon inte hoppar kontakfältet på A-hindret också?

Mellan 5 och 6 tar jag in armen och då följer såklart Milla med och tar 6 från fel håll

Slalomen är jag nöjd med, fin ingång och bra fart.

Jag glömmer först byta innan gungan och panikbyter så jag stoppar upp henne...

Slutet är jag nöjd med förutom misstanken till hopp på balansen, men det blir till att träna på balansen på upplopp...

1 kommentar:

Anonym sa...

Kul att annalysera sina lopp =)

Nä, inga valpar denna gången. Veterinären kunde inte känna något alls =( kanske parar henne igen nästa löp, får se. Men nu ska hon banta å så tar vi upp ag träningen igen. Så till våren drar jag nog mig ner mot Skåneland till lämpliga tävlingar. Ses kanske då.

kram Ullis